Qui som

Història

Som una empresa familiar que treballa la terra de forma contínua i en plena dedicació, desde 1963. L’empresa desde els seus inicis s´ha anat adaptan i transforman als diversos canvis i tendèncias del sector, desde cultius més simples de verdures en exterior  a mètodes més sofisticats hidropònics i fotoperiòde en flor tallada i planta ornamental.

La nostra aposta d’empresa en un passat no molt lunyà va ser la d’investigar i invertir en mètodes de treball més nets i sostenibles per combatre les plagues de les nostres plantes.

Actualment després de varis anys de formació, pràctica i experiència en lluita biològica i tècnicas ecològicas vem tenir la confiança per empèndre dos nous projectes: cultiu de verdures asiàtiques i cultiu de verdures autòctones sense pesticidas ni residus químics, utilitzan exclusivament mètodes biològics i ecològics. Fruit de la nostre alegria i motivació por els bons resultats en tots aquests canvis dels últims anys, vem obrir les portes del nostre viver al públic.

Compartir la nostre complicada tasca amb persones interessades amb allò que fàs està sent la millor de les experiències, i la nostre gran motivació per seguir creixent dia a dia.

 

La unió fa la força, pagesos i cuiners.